Styrelsen 2020

Johanna Åberg

Ordförande

_DSC9797 (2).jpg

"Mitt intresse för hund har alltid funnits och redan i lågstadiet började jag i FHJ-gruppen i min kommun. Så när jag skaffade min första egna hund 2008 var det självklart för mej att börja med räddning där jag kunde slå ihop mina två intressen. Nu tränar jag med min jaktlabbe "Virus". Han är en riktig arbetsmyra som älskar att springa, på gott och ont.

 

Känslan när samarbetet och tilliten mellan hund och förare och gruppen flyter på i skogen och man kan förena nytta med nöje är fantastisk!"

Camilla Jansson

Sekreterare

Camilla och Mejja

"Mitt intresse för hund har funnits ända sedan jag var barn. 1999 köpte jag min egna hund en Cocker Spaniel, Snobbo. Han blev en ren sällskapshund. 2004 köpte jag en Irländsk röd setter hane, River. Det var med honom som mitt intresse för räddningshundsträning startade. 2004 gick jag med i ÅRHK. River och jag blev ett godkänt larmekipage. 2010 köpte jag flatcoated retrievern Mejja. Mejja ocg jag är också ett godkänt larmekipage.

 

Att träna räddningshund är både roligt, utmanande och tidskrävande. samarbete mellan hund och förare är A och O. Att kunna förena hundträning med samhällsnytta känns som en bonus!"

Maria Fjäder

Kassör och provansvarig

90606962_503486070344006_380429930141319

"Jag har alltid känt en stor glädje i att kunna hjälpa andra människor, så att vara med i en organisation som FRT och ÅRHK känns helt rätt för mig. Att jag dessutom samtidigt får göra det jag tycker är absolut det roligaste som finns att vara tillsammans med min bästa vän hunden Xo. Det gör att jag brinner för räddningshunds arbetet. När jag inte tränar hund då är jag med familjen, gärna utomhus i naturen och på våran stuga där det alltid finns något nytt projekt på gång. Hunden jag tränar just nu är Xo och han är en flat, 2 år gammal, han har mycket spring i kroppen. En del av tjusningen med hundträningen att det alltid finns mycket att lära och att man aldrig blir fullärd. Att jobba tillsammans med andra människor i grupp är även det något jag tycker ät väldigt roligt och därför väljer jag att vara med i ÅRHK som förening. "

Kim Pihl

Styrelsemedlem

Kim och Levi.png

""

© Copyright 2023 www.raddningshund.ax. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now